Call: 517-689-6123 | Email: info@spiderspider.nl

Fundamental And Applied Knowledge

4 Verzekeringen Die We Aanraden Voor Studenten En Stagiairs In Duitsland, Er Zijn Daar Namelijk Een Aantal Strenge Regels Doorgevoerd!


studenten verzekeren
Spread the love

Ben je net begonnen met het studeren van een opleiding of heb je vrienden in je omgeving die net aan dit leven beginnen? Super gefeliciteerd met de nieuwe fase van het leven! Hedging staat misschien niet bovenaan uw takenlijst, maar u moet weten wat echt belangrijk voor u is. Of stuur het artikel rechtstreeks naar je vrienden.

  1. Denk je dat verzekeringen goed zijn en je je geld wilt uitgeven, wat je tijdens je studie of training hebt gekregen, in plaats van op festivals en reizen? We hebben absoluut begrip!
  2. Niettemin: verzekeringen zijn vaak nog goedkoper op uw leeftijd dan 30 jaar en beschermen u in geval van nood tegen de financiële gevolgen.

Aansprakelijkheidsverzekering komt altijd goed van pas

Als je geluk hebt, ben je nog steeds verzekerd voor de privé aansprakelijkheid van je ouders. Dit is echter alleen van toepassing als u jonger bent dan 25 en in uw eerste graad als student. Als een leerling alleen als het je eerste opleiding is en je bent nog niet getrouwd. In de verzekering winkel kun je deze verzekering vergelijken.

Waarom hebt u een privé-aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Het is niet te onderschatten, welke financiële gevolgen kunnen veel schade veroorzaken. Als je per ongeluk de laptop van je medestudenten beschadigt, is dat nog steeds de goedkope optie voor een claim. Letselschade gaat vaak verder dan de limiet van 100.000 euro. Ga je ook nog wat reizen ondernemen met de auto dan is het verstandig om te kiezen voor vergelijk autoverzekeringen.

Verzekering genaamd de invaliditeitsverzekering

Je begint net met je professionele leven of geniet van de dagen aan de universiteit – duidelijk dat je niet nadenkt over wat er gebeurt als je niet meer kunt werken. Helaas gebeurt het zelden dat je ze verwacht.

  • Studenten en leerlingen die vanwege ziekte of de gevolgen van een ongeval niet meer kunnen werken, krijgen meestal geen wettelijk arbeidsongeschiktheidspensioen. Zonder hedge treden hier hoge financiële kosten op, die levensbedreigend kunnen zijn. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt voor uw levensonderhoud.
  • Hoe jonger en gezonder je bent, hoe goedkoper je bijdrage. Vaak kost dezelfde hedge op 35-jarige leeftijd bijna twee keer zoveel als 22. Goed advies van een verzekeringsdeskundige is hier veel geld waard.

Verzekering voor ziekte op reis

Je reist veel tijdens de semester pauze of gebruikt je vakantie om te herstellen van de trainingsdagen? Geweldig – de wereld biedt zoveel spannende en mooie plekken om te ontdekken!

Desalniettemin, het is financieel moeilijk om te dragen, als je een been breekt tijdens vakantie of je een virus oploopt! Voor korte ritten kunt u een reisziektekostenverzekering van maximaal 8 weken afsluiten. Als u echter een heel semester in het buitenland wilt doorbrengen, moet u de dekking in het buitenland heroverwegen. De Duitse wettelijke ziekenfondsen zijn alleen voor behandelingen in de EU, EER-landen of Zwitserland. Als u bijvoorbeeld naar de VS reist, heeft u zeker een ziekteverzekering nodig.

Denk ook aan de toekomst met deze verzekering

Wij begrijpen dat – u bent jong en staat nog maar aan het begin van uw professionele leven. Je wilt toch niet aan je pensioen denken!

  • Maar hoe oud je bent, hoe later je begint, hoe meer geld je elke maand moet uitgeven om het gewenste pensioen te krijgen.
  • Als een leerling zal je werkgever je misschien steunen! Veel bedrijven bieden op activa gebaseerde services. Hier betaalt de werkgever een deel.


Spread the love